Sinkovics Ferenc

Új civilizációs kor kezdetén

Kategória: 
Fotó: T. Szántó György/Demokrata

Egyelőre csak szakmai műhelyek által boncolgatott kérdés, hogy milyen jövőt teremt a civilizáció számára az a digitális és technológiai forradalom, amelynek a küszöbén állunk. Pokol Béla egyetemi tanár, alkotmánybíró A mesterséges intelligencia társadalma címmel írt könyvet a témáról. A professzor szerint a nano-, a bio- és a robottechnológia összefonódásának drámai következményei lehetnek.

Pécsen sem megy

Kategória: 
Fotó: T. Szántó György/Demokrata

Pécs a kísérleti laboratóriuma mindannak, amivel a hazai ellenzék, illetve Soros György hálózata megpróbálja félresöpörni Orbán Viktort és kormányát. A spekuláns pénzén szerveződő civilek és a helyi ellenzéki pártok elkezdtek összezárni, és már az őszi polgármester-választásra hangolnak.

Úton a sátánhoz

Annyit emlegetik, hogy még a jobboldalon is sokan megtanulták Szrgya Popovics nevét. Állítólag ma nálunk az ő szellemi útmutatásai alapján zajlik az ellenzéki háború. A köré épített mítosz szerint kormánybuktató forradalmakat, ellenállási mozgalmakat állított talpra Ukrajnában, Tunéziában, Zimbabwében, Indiában, szerte a világon közel ötven államban.

Oldalak