Ismét tüntet Budapesten a „Soros-lista”

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Ismét  tüntet Budapesten a "Soros-lista" - így értékelte a vasárnapi demonstrációkat Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója újságíróknak.

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

"Gyurcsány vezetésével, a szocialistákon át a Momentumig, Hadházy Ákos, Karácsony Gergely kéz a kézben a Jobbikkal adnak elő egy közös színjátékot" - fogalmazott Hidvéghi Balázs. 

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint valójában ezek a politikusok mind "feliratkoztak a Soros-listára" és mindannyian bevándorláspártiak. 

Rámutatott: három és fél hónap múlva európai parlamenti választások lesznek, amelynek a tétje óriási, hiszen az emberek véleményt mondhatnak a bevándorlásról.     

"Ezeket a pártokat és a politikusokat az köti össze, hogy mindannyian a bevándorláspárti oldalra álltak. Ha rajtuk múlna, akkor Magyarországból is bevándorlóországot csinálnának, és készek alávetni magukat a Brüsszel és a Soros-hálózat minden elvárásának, ezért ma már odáig mennek, hogy a baloldaliak egy náci párttal együtt tüntetnek Budapesten" - mondta.

Hidvéghi Balázs kijelentette: a bevándorláspárti politika ellen az egyedüli védelmet a Fidesz-KDNP adja. "Mi a magyarok oldalán állunk, nemet mondunk a bevándorlásra" - közölte.